Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kerstbrunch in de Nederburgh

Kerstbrunch in de Nederburgh

Dit jaar is er een kerstbrunch in de Nederburgh op zondag 17 december vanaf 11.00 uur. Wegens het succes van vorig jaar zal ook dit jaar zangeres Claudia voor de gasten optreden. Zij brengt sfeer en haar repertoire is heel breed.

Prijs: 10,00 per persoon
Reserveren: swozreserveringen@gmail.com of
telefonisch: 078 - 6122597.

Wanneer?
17 december 2017 van 11.00 tot 14.30 uur
Locatie:
De Nederburgh aan de Duivenvoorde 211a
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.