Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kerstwandeling door het park bij ’t Weetpunt

Kerstwandeling door het park bij ’t Weetpunt

Vandaag ben je vanaf 13.00 uur (inloop tot half vier) welkom, jong en oud in het Arboretum Munnike Park met een lampion in de hand. U maakt dan een wandeling langs de 12 afbeeldingen van de kerstplaten uit het kerstboek van Dick Bruna.

Een Kerstwandeling door het park bij ’t Weetpunt.
Na de wandeling staat warme chocolade melk klaar
Een lampion is te koop voor € 1,- of u kunt hem zelf meebrengen

Wanneer?
20 december 2017 van 13.00 tot 15.30 uur
Organisator
Lidy van der Lans- Exler (natuurgids)
Locatie:
Develpad 169
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.