Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met... Mohamad Amar

Koffie met... Mohamad Amar

Maak kennis met de Syrische Mohamad
Mohamad komt uit Syrië en woont sinds 2015 in Nederland. Tijdens deze Koffie met... vertelt hij u over zijn leven in Syrië, zijn komst naar Nederland en hoe het hem hier vergaat. Ook krijgt u een een kort historisch overzicht van Syrië.

Praktische informatie
Datum: woensdag 20 december
Tijd: 10.30 - 12.00 uur
Locatie: Bibliotheek Walburg Zwijndrecht
Toegang: Gratis

Wanneer?
20 december 2017 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Walburg
Locatie:
Norderstedtplein 8
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.