Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kerstbingo in Wijkcentrum Kubiek

Kerstbingo in Wijkcentrum Kubiek

Wijkcentrum Kubiek heeft een Kerstbingo op vrijdag 22 december. Het gebouw is omgetoverd in  een gezellige kerstsfeer. De hoofdprijs is: Weekendje weg voor 2 personen. Er zijn o.a. ook vleesbonnen van slagerij Ron Vos uit Zwijndrecht te winnen. Verder zijn er nog vele andere mooie prijzen te winnen.

Gezelligheid en ontspanning en tevens de mogelijkheid om tijdens de pauze een hapje en/of drankje te nuttigen.
De avond begint om 19.30 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Kom uw geluk beproeven en misschien bent u wel degene die met de hoofdprijs naar huis gaat.

Wanneer?
22 december 2017 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Wijkcentrum Kubiek
612 63 64
kubiek@diverz.info
Locatie:
Zwaluwstraat 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.