Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jaaroverzicht 2017

Jaaroverzicht 2017

Het muziekjaar 2017 bracht veel moois en boeiends teweeg in de jazz, soul en world. Ook was het festivalseizoen weer één om je vingers bij af te likken. Maar ook:

  • Wat is het beste jazz of soulalbum dat dit jaar verscheen in de Drechtsteden?
  • Welk concert of festival had je niet willen missen?

Het muziekprogramma ‘So What!’ op ATOS Radio zet alles op een rijtje in het Muziek Jaaroverzicht 2017. Op donderdag 28 december presenteren Berny Manspeaker en Ben Korzelius een persoonlijke keuze uit de beste albums, de mooiste concerten en het belangrijkste muzieknieuws van dit jaar. Ook zijn vaste luisteraars Paul Rath en Erline Elstak te gast om hun keuze voor het beste album van 2017 toe te lichten.

De live uitzending start om 18:00 tot 20:00 uur. De techniek is in handen van Rowan van der Graaf.

Wanneer?
28 december 2017 van 18.00 tot 20.00 uur
Organisator
So What muziekprogramma
078-6311873
b.korzelius@upcmail.nl
Locatie:
ATOS studio
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.