Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Achter de horizon

Achter de horizon

Ontmoetingsplek voor mensen in rouw

Waar gaat het over?
Wanneer iemand overlijdt die u erg dierbaar was, is dit voor sommigen maar heel moeilijk te begrijpen. Het is een realiteit die maar geen werkelijkheid wil worden. U blijft achter met onbeantwoorde vragen, met emoties en een gevoel van leegte. Vivenz biedt u een plek voor ontmoeting met lotgenoten.

Voor wie is het bedoeld?
Het is bedoeld voor iedereen die te maken heeft gehad met het overlijden van een dierbare, zoals een partner, een kind, een vader of moeder, een zus of broer, een goede vriend, een collega of een fijne buur.

Wat is het doel?
De bijeenkomsten staan in het teken van:

  • ontmoeting
  • herkenning
  • steun
  • het verstrekken van informatie
  • warme aandacht

We zijn aanwezig van 16:00 tot 18:00 uur met een kopje koffie of thee. Er is ruimte voor ontmoeting met elkaar, er is informatie en er is een leestafel. Er is tevens gelegenheid voor een gesprek met een maatschappelijk werker van Vivenz.

Wat verder belangrijk is om te weten
Plaats: Langeweg 340 te Zwijndrecht (gebouw van Aafje, goede gratis parkeergelegenheid)
Kosten: geen
Je hoeft je voor deze training niet in te schrijven.

Wanneer?
28 december 2017 van 16.00 tot 18.00 uur
Organisator
Vivenz
Locatie:
Langeweg 340
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.