Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Nieuwjaars Sportfeest (groep 3-4-5/6-7-8)

Nieuwjaars Sportfeest (groep 3-4-5/6-7-8)

Kom naar het Cowboys en Indianen sportfeest in de in de Develhal

Programma:
09:00 - 12:15 uur: groep 3-4-5 (aanwezig 08:45 uur)
13:00 - 16:15 uur: groep 6-7-8 (aanwezig 12:45 uur)

De gymzaal wordt omgebouwd en aangekleed in cowboys en indianen sfeer met o.a. een grote cowboy stormbaan en rodeo paard. Er zijn veel (sport)activiteiten zoals capoeira, nerfgames, tipi's bouwen en pijl- en boogmaken maken en de cowboys VS indianen spellen.

Inschrijven:
Deelname is gratis. Schrijf je snel in want VOL = VOL! De kantine en tribune zijn open voor ouders.
Inschrijven via de website

Verkleed?
Kom je ook verkleed in het cowboys vs indianen thema?!

Wanneer?
3 januari 2018 van 09.00 tot 16.15 uur
Locatie:
De Develhal, Parklaan 5a
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.