Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met... Nico van Lent

Koffie met... Nico van Lent

Een mooi begin van het nieuwe jaar
Verhalenverteller Nico van Lent zal tijdens de eerste Koffie met... van 2018 verhalen vertellen die aansluiten bij de Maand van de Spiritualiteit. De verhalen komen uit uiteenlopende culturen. Maar of ze nu uit de Joodse traditie, de Japanse zen traditie of uit Nederland of Turkije komen, ze hebben als overeenkomst dat ze alle een diepere laag bevatten die tot nadenken stemt, die ons een spiegel voorhoudt of die ontroert. Maar ook de humor is in deze verhalen nooit ver weg. Nieuwsgierig? Kom dan genieten van al deze mooie verhalen.

Praktische informatie
Datum: woensdag 10 januari
Tijd: 10.30 - 12.00 uur
Locatie: bibliotheek Welburg
Toegang: gratis | aanmelden is niet nodig

Wanneer?
10 januari 2018 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Walburg
Locatie:
Norderstedtplein 8
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.