Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Weerbaarheid & Valpreventie voor 50+

Weerbaarheid & Valpreventie voor 50+

Helaas zie je het steeds vaker in de kranten staan dat senioren iets breken of overlijden bij een ongelukkig val in huis. Omdat wij valpreventie erg belangrijk vinden en mensen handvatten mee willen geven, behandelen wij het veilig vallen.

Wij van Stand Strong Sport starten dinsdag 16 januari 2018 met een Weerbaarheid & Valpreventie training voor 50-Plussers. Tijdens onze trainingen leren wij ook senioren zichzelf te weren door gevaar te herkennen, grenzen te stellen en indien nodig zichzelf te verdedigen.

De trainingen zijn voor mannen en vrouwen. De ene deelnemer loopt wat langzamer en de andere is niet meer zo lenig. Het geeft allemaal niets. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau meedoen.

De 50-Plussers mogen bij ons 2 GRATIS proeflessen komen doen. Voor meer informatie of aanmelden voor 2 gratis proeflessen kunt u kijken op de website of op www.facebook.com/standstrongsport/

Wanneer?
16 januari 2018 van 16.00 tot 17.00 uur
Organisator
Stand Strong Sport
standstrongsport@gmail.com
Locatie:
Gymzaal aan de Prins Bernhardstraat
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.