Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Sterren kijken in Het Buitenland (Uitverkocht)

Sterren kijken in Het Buitenland (Uitverkocht)

Sterren kijken
Na het daverende succes van vorig jaar organiseert Bergarde Galleries op woensdag 17 januari weer een avond sterren kijken! Dit jaar is het programma uitgebreid met een lezing van sterrenkijker Willem van Nood. Daarna trekken we (bij helder weer) het landgoed in met een aantal telescopen. We speuren deze avond naar sterrenbeeld Orion dat vanuit Nederland alleen te zien is tijdens de wintermaanden.

Informatie
Datum: woensdag 17 januari 2018
Tijd: van 20.00 – 22.00 uur
Locatie: Bergarde Galleries, Het Buitenland 1, Heerjansdam
Prijs: Kinderen t/m 16 jaar gratis (aanmelden via info@bergarde.com) / Volwassenen € 5,00 (via de webshop).

Programma
20.00 uur – ontvangst
20.15 uur – Lezing door Willem van Nood waarin hij vertelt over het sterrenbeeld Orion, wat je kan zien door een telescoop en een korte geschiedenis over de verschillende typen telescopen en het gebruik ervan
21.15 uur – Sterren kijken in Landgoed Het Buitenland en borrel in de galerie
22.00 uur – einde

Noot: bij slecht weer gaat het programma wel door, maar is het onderdeel sterren kijken niet optimaal.

Wanneer?
17 januari 2018 van 20.00 tot 22.00 uur
Organisator
Bergarde Galleries
Locatie:
Bergarde Galleries, Het Buitenland 1, Heerjansdam
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.