Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Thema-avond Sociale Veiligheid in Heerjansdam

Thema-avond Sociale Veiligheid in Heerjansdam

Deze avond komt in de plaats van de reguliere openbare vergadering.

Voel jij je veilig en thuis in Heerjansdam?
Kom aanstaande woensdag, 17 januari 2018 naar het Midden-Inn en vertel of je je veilig voelt in Heerjansdam (of niet) en waarom. Diverse partijen zoals de gemeente, politie, buurtpreventie, jongerenwerk en buurtbemiddeling staan voor je klaar.

De dorpsraad en de deelnemers zien je graag om 19:30 uur in het Midden-Inn.

Wanneer?
17 januari 2018 van 19.30 tot 21.30 uur
Organisator
Dorpsraad Heerjansdam
Locatie:
in het Midden-Inn aan de Sportlaan 10 te Heerjansdam
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.