Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met... Annemarie van den Dool

Koffie met... Annemarie van den Dool

Over het werk van het Leger des Heils
Het Leger des Heils is onvoorwaardelijk betrokken bij mensen zonder helper. Mensen met twee handen vol problemen, waaronder vaak ook psychiatrische problemen. Mensen die door de vele vangnetten zijn heen gevallen en uiteindelijk bij het Leger des Heils terecht komen. Zij wijzen mensen niet af, maar lopen een eind(je) met hen mee.

De hulpverlener werkt aan het herstel van het gewone leven door de cliënt sterker te maken en zoveel mogelijk zelfstandigheid te geven. Maar ook door werk en zinvolle dagbesteding en het aangaan van sociale contacten. Het Leger biedt uitzicht in een hopeloze situatie maar staat vooral naast de cliënt in het herstelproces. Zo bouwen zij samen aan een zinvol, menswaardig en waardevol bestaan. Tijdens deze koffie met...vertelt Annemarie welke onderdelen er binnen het Leger des Heils zijn en op welke vlakken er hulp wordt verleend. Ook hoe zij inspringen op informatie met betrekking tot de gemeente Zwijndrecht waar een ambulant team actief is en een "Bij Bosshardt" huiskamer gevestigd is.

Praktische informatie:
Datum: woensdag 17 januari
Tijd: 10.30 - 12.00 uur
Locatie: bibliotheek Walburg
Toegang: gratis | aanmelden niet nodig

Wanneer?
17 januari 2018 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Walburg
Locatie:
Norderstedtplein 8
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.