Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Gespreksgroep Dementie voor mantelzorgers

Gespreksgroep Dementie voor mantelzorgers

SWOZ en Aafje organiseren de gespreksgroep Mantelzorgers voor Patiënten met Dementie.
Speciaal voor partners, kinderen, buren en anderen die op de één of andere manier zorg dragen voor iemand met dementie.

Elke maand
Iedere derde woensdag van de maand organiseren de organisaties zo’n bijeenkomst. Het delen van ervaringen en ontvangen van advies staan centraal. Natuurlijk is er alle gelegenheid om vragen te stellen en problemen te bespreken. Heeft de groep behoefte om samen te wandelen, dan is daar ook een mogelijkheid voor in samenspraak.

Gratis deelname
Deelname is gratis. U betaalt slechts een kleine bijdrage voor de koffie en thee.

Uw partner
Als u mee wilt doen aan de gespreksgroep dan zorgen wij ervoor dat u uw handen vrij heeft. Want ook voor uw partner, familielid of vriend met dementie wordt op dat moment gezorgd. Hij of zij kan meekomen en op hetzelfde moment (parallel) deelnemen aan een activiteit in het centrum Nederburgh.

In het kort
Waar:             Service- en Activiteiten centrum De Nederburgh aan de Duivenvoorde 211a
Wanneer:      Iedere 3de woensdag van de maand
Tijd:                Van 10.00 uur tot 11.30 uur
Info:                SWOZ Nederburgh, Nicolette de Jonge 06-49370724
Aanmelden:  Bij SWOZ, t.a.v. Nicolette de Jonge

Wanneer?
Van 15 februari 2017 10.00 uur tot 18 januari 2018 11.30 uur
Organisator
SWOZ en Aafje
Locatie:
Service- en Activiteiten centrum De Nederburgh aan de Duivenvoorde 211a
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.