Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Spinningmarathon voor Yvette’s Engelse Bullenhuisje

Vandaag gaan we de pedalen weer diep intrappen om geld bij elkaar te fietsen voor Yvette’s Engelse Bullenhuisje. Gedurende een spinningmarathon van 4 uur werken we ons in het zweet maar hebben we vooral heel erg veel plezier, het wordt een feestje. En durf je de 4 uur niet aan….? Geen nood, je kunt je ook inschrijven voor een uurtje.

Voor 10,- euro per uur kun je een fiets huren en gezellig mee fietsen, dus zoek sponsoren en schrijf je in.

Om je in te schrijven en voor meer informatie stuur een mail.

Wanneer?
21 januari 2018 van 12.00 tot 16.00 uur
Locatie:
Topspin Center, Winkelhaak 11
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.