Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met... Erna en Dieuwke

Koffie met... Erna en Dieuwke

Over het uitvoeren van goede voornemens...
Januari is de Maand van de Spiritualiteit, ook in de bibliotheek. In tegenstelling tot wat men misschien geneigd is te denken heeft dit niets te maken met zweverigheid maar des te meer met stevig in het leven staan. Een mooie aanleiding voor een thema-ochtend over 'Goede voornemens voor 2018'. Centraal staat de vraag: Wat hebben we nodig om onze goede voornemens ook daadwerkelijk uit te voeren?

Praktische informatie
Locatie: Bibliotheek Walburg
Datum en tijd: woensdag 24 januari van 10.30 tot 12.00 uur
Toegang: Gratis

Wanneer?
24 januari 2018 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Walburg
Locatie:
Norderstedtplein 8
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.