Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Netwerkbijeenkomst Cultureel Ondernemen

Iedereen die zich in Zwijndrecht en Heerjansdam met cultuur bezighoudt kan zaterdag 27 januari een interessante middag beleven. Dan is er een netwerkbijeenkomst “Cultureel Ondernemen” in de gloednieuwe vestiging van het Theaterhuis Drechtsteden, Balistraat 1.

In Zwijndrecht is er veel meer cultuur dan menigeen denkt. Dat wil het vorig jaar opgerichte Cultuur Podium Zwijndrecht zoveel mogelijk bij de bewoners bekendmaken. Om te beginnen wil het Cultuur Podium Zwijndrecht de kunst- en cultuurbeoefenaars met elkaar laten kennismaken.

Daarom is er zaterdag 27 januari a.s. ’s middags van 13:30 uur tot 17:00 uur een netwerkbijeenkomst met als thema “Cultureel Ondernemen”. De toegang is gratis, maar aanmelden (graag vóór 26 januari) is wel prettig: dana@theaterhuis.com.

  • Er zijn bijzondere gasten die op het thema “Cultureel Ondernemen” zullen ingaan:   Geert ter Steeg (The Movies, Dordrecht) en Cilia Hogerzeil (theatermaker en voormalig artistiek leider van muziektheater Hollands Diep).
  • Ook is er een workshop door Dana Gooijer (Theaterhuis Drechtsteden) en Lisenka Slootweg (Dansant) over het Centrum voor de Kunsten Zwijndrecht.
  • Het Cultuur Podium Zwijndrecht zal zichzelf ook tijdens de netwerkbijeenkomst presenteren en uiteen zetten wat het Cultuur Podium Zwijndrecht voor de lokale cultuur en de deelnemers kan betekenen.
  • Na de presentaties en de workshops kunnen de aanwezigen onder het genot van een hapje en een drankje volop netwerken met andere deelnemers uit het kunstzinnige Zwijndrechtse.
  • Er is een foldertafel waarop iedere deelnemer zijn of haar eigen folders en flyers kwijt kan.

Pogramma
13:30  inloop met koffie en thee
14:00  opening door de voorzitter van het Cultuurpodium Zwijndrecht   Ronald Roël
14:10  inleiding op het thema van de dag door Geert ter Steeg
14:30 eerste ronde workshops
           1. Cultureel ondernemerschap (Geert ter Steeg)
           2. Hoe zet je een creatief idee in de markt? (Cilia Hogerzeil)  
           3. Centrum voor de Kunsten Zwijndrecht (Dana Gooijer en Lisenka Slootweg)
15:00  tweede ronde workshops
15:30 richting borrel en netwerkbijeenkomst (tot 17:00 uur)

Wanneer?
27 januari 2018 van 13.30 tot 17.00 uur
Organisator
Cultuur Podium Zwijndrecht
Locatie:
het Theaterhuis Drechtsteden, Balistraat 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.