Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Meet & greet met cursisten "Mijn Stad"

Meet & greet met cursisten "Mijn Stad"

Zondag 28 januari organiseert KunZt een "meet and greet" met de cursisten van wie het werk is geselecteerd voor de tentoonstelling "Mijn Stad". Bijna alle cursisten zijn aanwezig en herkenbaar aan de badge met een afbeelding van hun kunstwerk en hun naam. Vanaf 14.00 uur is er vrije inloop waarin u met de kunstenaars in gesprek kunt over hun werk. Wat is nu de betekenis van die opvallende vorm die diagonaal van rechtonder naar linksboven gaat in het werk van Joop Brukx of wat probeert Nel Aalbrecht nu duidelijk te maken in haar werk? Welke technieken en materialen heeft men gebruikt?

Vraag het hen zelf onder het genot van een drankje en een knabbeltje tijdens de meet and greet!

Adres: Oude Raadhuis van Zwijndrecht, ingang zijde burgemeester de Bruïnelaan

Wanneer?
28 januari 2018 van 14.00 tot 00.00 uur
Organisator
KunZt Zwijndrecht
Locatie:
Oude Raadhuis van Zwijndrecht, ingang zijde burgemeester de Bruïnelaan
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.