Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Voorlees- en knutselactiviteit bij Ssst! De tijger slaapt

Voorlees- en knutselactiviteit bij Ssst! De tijger slaapt

Kom luisteren naar een mooi verhaal!
Kom tijdens de Nationale Voorleesdagen luisteren naar het verhaal Ssst! De tijger slaapt van Britta Teckentrup! Lukt het de dieren om zachtjes langs de tijger te gaan zonder hem wakker te maken? Na het voorlezen mag je zelf creatief aan de slag gaan en een mooie collage met plaatjes van dieren maken. Voor limonade en lekkers wordt gezorgd!

Praktische informatie
Locatie: Servicepunt Lunenhof Zwijndrecht
Datum en tijd: woensdag 31 januari, 14.30 tot 15.30 uur
Voor wie: kinderen van 2 t/m 6 jaar
Toegang: gratis | aanmelden niet nodig

Wanneer?
31 januari 2018 van 14.30 tot 15.30 uur
Locatie:
Servicepunt Lunenhof Zwijndrecht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.