Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met... Frans den Harder

Koffie met... Frans den Harder

In de week van de poëzie
Ook dit jaar is Frans den Harder in de week van de poëzie onze gastspreker. Aan de hand van een aantal voorbeelden zal Frans ons uitleggen hoe waardevol het lezen en herlezen van gedichten kan zijn. Frans: "Veel mensen vinden het lezen van gedichten moeilijk, want in veel gedichten staat meer dan dat zij er direct in zien. Anderen vinden kleine gedichtjes vaak oubollig zodat ze er maar even naar kijken en ze vervolgens weer vergeten. Lange gedichten vinden ze vaak saai. Tijdens deze koffie met... gaan we ons aan de hand van een aantal gedichten uit verschillende tijden en van verschillende schrijvers verdiepen in de waarde van ritme en rijm als basis voor begrijpbare gedichten".

Praktische informatie
Locatie: Bibliotheek Walburg
Datum en tijd: woensdag 31 januari van 10.30 tot 12.00 uur
Toegang: Gratis

Wanneer?
31 januari 2018 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Walburg
Locatie:
Norderstedtplein 8
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.