Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open Huis DevelsteinCollege

Open Huis DevelsteinCollege

Ga jij volgend schooljaar naar de brugklas? Kom dan gezellig samen met je ouders/verzorgers een kijkje nemen bij het Open Huis.

De leerlingen geven je graag een rondleiding door de school, zodat je een goed beeld krijgt van de verschillende vakken. Je kan zelf aan de slag door een proeflesje te volgen, opdrachten uit te voeren in het bètalab en deel te nemen aan tal van andere activiteiten. Natuurlijk laten de leerlingen ook graag zien wat er op cultureel en sportief gebied te doen is, met demonstraties en optredens.

Je maakt kennis met het onderwijs op het DevelsteinCollege, de verschillende vormen van begeleiding en de extra mogelijkheden voor leerlingen die behoefte hebben aan meer uitdaging.

Wanneer?
31 januari 2018 van 18.30 tot 21.00 uur
Organisator
DevelsteinCollege
Locatie:
Develsingel 5
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.