Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Carnaval met de Merwekrabbers in de Nederburgh

Carnaval met de Merwekrabbers in de Nederburgh

Vandaag is het weer zo ver dan komen de Merwekrabbers weer naar Zwijndrecht. Vorig jaar was het een doorslaand succes. Het was lachen, gieren en brullen om de grappen en grollen van deze toffe groep. Dit jaar belooft het ook weer een gezellige boel te worden en je kan erbij zijn.

Datum: donderdag 1 februari 2018
Aanvang: 19.30 uur - zaal open 19.00 uur
Prijs: 3,50 p.p.
Aanmelden: swozreserveringen@gmail.com of telefonisch 078 - 6122597

Wanneer?
1 februari 2018 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
SWOZ
swozreserveringen@gmail.com
Locatie:
Service- en activiteitencentrum de Nederburgh, Duivenvoorde 211A
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.