Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Benefietconcert t.b.v. jonge mantelzorgers

Benefietconcert t.b.v. jonge mantelzorgers

Op 3 februari 2018 zal de Zwijndrechts coverband 1to5 een benefietconcerthouden in theater ’t spektakel te Zwijndrecht. Deze band is vaker te gast geweest in het theater en was ook bij diverse edities van het Noordparkfestival.

De avond is georganiseerd door de Zwijndrechtse Plus Partij (ZPP) en staat in het teken van de jonge mantelzorgers, soms nog kinderen die altijd klaar staan voor hun ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s en dus nooit eens lekker weg kunnen om iets leuks te doen.
De ZPP vindt dat dit maar eens moet veranderen en kwam op het idee een benefietconcert te geven. De ZPP betaalt de zaal en de techniek en coverband 1to5 komt gratis optreden.

Het is vanzelfsprekend dat de volledige opbrengst van de kaartverkoop naar deze jonge mantelzorgers gaat. Aan het einde van het concert zal een cheque van deze opbrengst worden overhandigd aan wethouder Jolanda de Witte, die de gelden weer zal doorsluizen naar de stichting Vivera.

Zwijndrechts coverband 1to5
1to5 is een band die op vele fronten muziek maakt en ook nu weer een spetterend programma neer gaat zetten. Van pop tot rock, van ballad tot blues en alles wat je maar kunt verzinnen kan deze band spelen.
Burgemeester Schrijer, die zelf ook een begenadigd muzikant is op de klarinet en sinds kort ook op de saxofoon, heeft toegezegd met enkele nummers op deze avond mee te willen spelen. Op donderdag 18 januari bezocht hij de repetitie van de band en speelde gelijk honderd uit mee.

Mensen die de band 1to5 graag willen zien en horen, met daarbij een muzikale bijdrage van burgemeester Schrijer
en de jonge mantelzorgers een warm hart toedragen, worden van harte uitgenodigd bij dit benefietconcert aanwezig te zijn.
Zoals gezegd gaat iedere euro naar het goede doel.

De zaal is open om 19.30 uur en het concert begint om 20.00 uur.
Kaarten verkrijgbaar op nummer 06-51454274 of 06-83571295 en € 12,50 per stuk.

Wanneer?
3 februari 2018 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Zwijndrechtse Plus Partij (ZPP)
Locatie:
Spektakel, Norderstedtplein 10
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.