Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met ... DigiD, wat kan ik er mee?

Koffie met ... DigiD, wat kan ik er mee?

Beter werken met de elektronische overheid
De overheid vraagt steeds meer zaken digitaal te regelen, maar ook andere organisaties zoals de zorgverzekeraar, ziekenhuizen en energiebedrijven vragen om in te loggen met een DigiD. Hoe werkt dit allemaal? Tijdens deze Koffie met... in Bibliotheek Walburg wordt er een demonstratie gegeven van de website mijnoverheid.nl. Er wordt besproken hoe je digitale documenten opslaat op je eigen pc en de aanwezigen krijgen tips om veilig te internetten met een DigiD. Alle vragen rondom dit onderwerp kunnen deze ochtend gesteld worden aan Annelies Mosterdijk.

Koffie met...
Koffie met... is een laagdrempelige reeks koffieochtenden in Bibliotheek Walburg, waar mensen elkaar ontmoeten en kennis delen. Elke keer staat een lokaal thema of een lokale gast centraal. De koffieochtenden vinden elke woensdag plaats van 10.30 – 12.00 uur. De toegang is gratis, aanmelden is niet nodig.

In het kort
Wat : DigiD, wat kan ik er mee?
Wanneer : woensdag 7 februari, 10.30 – 12.00 uur
Waar : Bibliotheek Walburg Zwijndrecht
Toegang : gratis, aanmelden niet nodig

Wanneer?
7 februari 2018 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Walburg
Locatie:
Norderstedtplein 8
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.