Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Cabaret in het Alzheimer Café

Cabaret in het Alzheimer Café

Woensdag 7 februari is er in het Alzheimer Café een optreden van het mini cabaret “Ervarea” met Jan van der Hammen. Het is een combinatie van theater met veel kennis van de zorg. Op een laagdrempelige manier worden moeilijke thema’s begrijpelijk gemaakt. Deze avond gaat het over “hoe om te gaan met gedragsverandering bij dementie”.

Natuurlijk is er alle tijd voor uw eigen situatie en al uw eigen vragen! Patiënten samen met familie, buren, beroepskrachten en allen, die geïnteresseerd zijn in leven met dementie, zijn welkom. Ook U bent van harte welkom!

Vanavond gaat de Salon om 19.00 uur open en staat de koffie klaar.
Het programma start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur.
De entree is gratis, wel vragen we een bijdrage voor de consumpties.

Wanneer?
7 februari 2018 van 19.30 tot 21.30 uur
Locatie:
Salon van Swinhove, Plantage weg 3
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.