Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Benefietconcert Muzikale Wereldreis

Benefietconcert Muzikale Wereldreis

Zoekt u een onvergetelijk avondje uit? Kom dan op zaterdagavond 10 februari naar het speciale Benefietconcertconcert in de Oude Kerk te Zwijndrecht! Pianist Wouter Harbers laat u deze avond genieten van de mooiste pianomuziek: samen met een professioneel strijkkwartet en sterviolist Robert Cekov (van het Nationaal Balletorkest) speelt hij muziek die u raakt.

De pianist neemt u mee op een Muzikale Wereldreis, met een toegankelijke mix van klassieke werken tot filmmuziek: van de beroemde Air van Bach in een versie voor strijkers en piano tot de virtuoze Widmung van Liszt en van de emotionele muziek van Yiruma tot opzwepende Hongaarse Dansen van Brahms.

Deze muzikale wereldreis wordt georganiseerd in samenwerking met HomeTeam Congo. Zij ondersteunen het werk van Sjaak en Adeline van Rijssel in Congo. Dit Ambachtse echtpaar geeft al bijna vier jaar leiding aan een onderwijsproject voor kinderen en jong volwassenen in Bukavu (Congo DR). Dit project biedt ruim 80 kinderen dagelijks de mogelijkheid om naar school te gaan en te kunnen bouwen aan een toekomst.

Voor de meeste kinderen in Congo zeker geen vanzelfsprekendheid; zij vullen hun dagen met het bij elkaar scharrelen van allerlei rommel om dit vervolgens voor een paar centen aan de man te brengen. Geen onderwijs betekent voor hen; nauwelijks kansen op arbeid, en dus op inkomen.

Kaarten kosten € 10,00 (tot 16 jaar: € 5,00).
De Oude Kerk is open vanaf 19:30u, het concert begint om 20:00u
U kunt gratis parkeren rondom de kerk.
Reserveren is niet nodig, u kunt uw kaarten bij de ingang kopen.

Wanneer?
10 februari 2018 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
HomeTeam Congo
info@hometeamcongo.nl
Locatie:
Oude Kerk, Kerkstraat 49
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.