Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Wintervoorleesavond met Pieter Taselaar

Wintervoorleesavond met Pieter Taselaar

Wintervoorleesavonden in De Vergulde Swaen

Al meerdere jaren is het traditie in het eerste kwartaal een aantal wintervoorleesavonden te organiseren in De Vergulde Swaen. Omringd door open haard, lampetkan en harmonium presenteren in de stijlkamer diverse gastlezers een breed pallet aan interessante onderwerpen. Gewoontegetrouw beginnen we deze avonden met koffie / thee of chocolademelk en koek en serveren we in de pauze een hapje met daarbij een oer-Hollands drankje. Ook in 2018 zullen we op de 5 voorleesavonden weer verschillende ‘ouwe getrouwe’ gastlezers verwelkomen.

• Woensdag 31 januari  René van den Berg
• Woensdag 7 februari  Felix Heijnen
• Woensdag 14 februari Pieter Taselaar
• Woensdag 21 februari Wil Hofland
• Woensdag 28 februari  Nelleke van Pelt

De cyclus wintervoorleesavonden wordt afgesloten op woensdag 7 maart 2017 met: “Een avond met muziek en verhalen”

Evenals in voorgaande jaren wordt een speciale slotavond georganiseerd. Plaats van handeling is dan de gelagkamer van De Vergulde Swaen waar het voorlezen gecombineerd wordt met muzikale intermezzo’s. De Historische Vereniging is bijzonder verheugd dat het al meerdere jaren optredende succesvolle duo opnieuw heeft toegezegd hieraan mee te werken. Onze burgemeester Dominic Schrijer (klarinet) en de artistiek leider van ‘Dutch Baroque’ Gerard de Wit (orgel) zullen dan weer garant staan voor een inspirerende avond.

De avonden vangen aan om 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur.
Reserveren is gewenst en kan aan de balie of telefonisch (078-6125681) tijdens openingsuren van De Vergulde Swaen (woensdag en zaterdag 10.00 – 16.00 uur en zondag 14.00 – 17.00 uur) of per e-mail: klazien@odekerken.net telefoon: 078-6191673. De kosten voor deelname bedragen € 8,00 en zijn inclusief consumpties en hapjes.

Foto: Stijlkamer: Decor van de wintervoorleesavonden

Wanneer?
14 februari 2018 van 20.00 tot 00.00 uur
Locatie:
De Vergulde Swaen aan de Rotterdamseweg 53-55
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.