Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Diabetescafé over voetzorg

Diabetescafé over voetzorg

Voeten vormen een belangrijk aandachtspunt voor mensen met diabetes. Wil jij meer weten over de zorg voor je voeten? Kom naar dit diabetescafé!

Tijdens dit diabetescafé besteden we aandacht aan de risico's van voetcomplicaties bij mensen met diabetes. Wat kun je zelf doen om problemen te voorkomen? Er is een podotherapeut, die antwoord kan geven op je vragen. Samen met de deelnemers van het diabetescafé bespreken we tips en ervaringen.

Het diabetescafé is open voor leden en niet-leden, neem ook je partner mee! De zaal is open vanaf 19.00 uur. Toegang gratis. Aanmelden via e-mail

Wanneer?
15 februari 2018 van 19.30 tot 21.30 uur
Organisator
Diabetes Vereniging
Locatie:
Wijkcentrum Xiejezo, Grote Beerstraat 10
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.