Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Takken sjouwen/wilgen hutbouwen (Natuuractiviteit 8-12 jaar)

Takken sjouwen/wilgen hutbouwen (Natuuractiviteit 8-12 jaar)

Vandaag is er een natuuractiviteit voor de jeugd van 8 - 12 jaar.

Vandaag is het thema: Takken sjouwen/wilgen hutbouwen

Stoere werkers gezocht. Bouw je eigen hut, breng een helper mee? Iedereen is welkom, verzamelen bij ’t Weetpunt. Met  werkhandschoenen aan gaan we sjouwen en als je vlag in top gaat, is er warme chocolademelk om in je eigen hut te drinken, met je helpers.

Jonger dan 8 jaar kom dan met begeleiding. Alles is gratis!

De kinderen worden begeleid door natuurgidsen van Instituut voor natuureducatie & duurzaamheid en vrijwilligers van de Stichting Natuur & Landschap Zwijndrechtse Waard. Deelname is gratis, maar een kleine bijdrage (waarmee materiaal e.d. kunnen worden aanschaffen) wordt op prijs gesteld.

Meer informatie: www.natuur-zw.nl

Wanneer?
17 februari 2018 van 13.00 tot 15.00 uur
Organisator
Lidy van der Lans- Exler (natuurgids)
681 26 29
lidyexler777@gmail.com
Locatie:
't weetpunt, Develpad 169
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.