Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Tentoonstelling: Mijn Stad

Tentoonstelling: Mijn Stad

Cursisten (6 – 106 jaar) van schildersscholen uit Zwijndrecht zijn uitgedaagd een kunstwerk in te leveren met het thema: "mijn stad". Deze stad kan Zwijndrecht zijn, maar ook een andere stad die een bijzondere betekenis heeft. Het kan een nieuw werk zijn – speciaal voor deze tentoonstelling gemaakt- of een werk wat al eerder gemaakt is.

138 cursisten hebben een werk ingestuurd. 6 December komt de ballotagecommissie bijeen om een selectie te maken. De mooiste werken kunt u vanaf 7 januari bewonderen bij KunZt.

KunZt is geopen op woensdag, donderdag, vrijdag en zondag tussen 13.30 uur en 16.30 uur. Op feestdagen zijn wij gesloten. KunZt is goed toegankelijk voor mindervaliden en rolstoelgebruikers.

Wanneer?
Van 7 januari 2018 13.30 uur tot 18 februari 2018 16.30 uur
Organisator
KunZt Zwijndrecht
Locatie:
Raadhuisplein 1, ingang Burgemeester de Bruinelaan
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.