Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Inloopbijeenkomst voor bewoners van de Pleinen

Inloopbijeenkomst voor bewoners van de Pleinen

De gemeente gaat de bestrating van het Parijseplein, het Londenseplein en het Berlijnseplein vernieuwen. Op sommige plaatsen wordt ook de beplanting vernieuwd. De inrichting van de pleinen blijft verder zoals deze is.

Om vragen te beantwoorden over de werkzaamheden is er op 21 februari een inloopbijeenkomst in het gemeentehuis. Tussen 19.00 uur en 20.30 uur zijn bewoners van het Parijseplein, het Londenseplein en het Berlijnseplein van harte welkom om met medewerkers van de gemeente van gedachten te wisselen.

Wanneer?
21 februari 2018 van 19.00 tot 20.30 uur
Organisator
Gemeente Zwijndrecht
Locatie:
het gemeentehuis
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.