Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jeugdtheatervoorstelling in De Lindonk

Jeugdtheatervoorstelling in De Lindonk

Het met elkaar in verbinding brengen van jong en oud is een groot aandachtspunt van de Zwijndrechtse Plus Partij voor de lokale samenleving. Daarom organiseert zij op woensdag 21 februari een bijzondere theatervoorstelling in de brasserie van De Lindonk.

Jonge kinderen (groep 7 en 8) van het Theaterhuis spelen leuke sketches van vroeger. Bewoners van de Lindonk, 't Anker en buurtbewoners uit de omgeving zijn allemaal van harte welkom. De toegang is gratis, de koffie met wat lekkers staat klaar en ook voor een drankje wordt gezorgd. Inloop is om 18.45 en de voorstelling is van 19.00 tot 20.30 uur.

Wanneer?
21 februari 2018 van 19.00 tot 21.30 uur
Organisator
Zwijndrechtse Plus Partij
Locatie:
in de brasserie van De Lindonk aan de Rotterdamseweg 137b
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.