Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met... Johan de Witte

Koffie met... Johan de Witte

Scheepvaart 'binnenstebuiten'
Een maritieme reis in woord en beeld vanaf het begin tot in de toekomst, zet je aan het ‘roer’. Johan de Witte gaat met u in vogelvlucht over Europa’s rivieren en legt koers op o.a. scheepvaart in de breedste zin, zoals bemanning en haar toekomst, Nederland vervoersland, files, wet- en regelgeving, politiek, schaalvergroting, Rotterdam als grootste koolstofknooppunt in de wereld, het milieu en 3d printing dat internationaal vervoer zal doen veranderen ofwel transities die ons allemaal zullen raken in de komende decennia.

Geen zeehaven zonder binnenvaart is het motto en wat denkt u van Zwijndrecht: grootste maritieme binnenhaven!

Scheepvaart is veel meer dan varen: je blik valt op de stad die wakker wordt - een visplek - bomen. Zon verwarmt de van vocht doordrongen atmosfeer. De natuur verliest haar sluier. Stemming van de rivier, stemming van de man aan ‘t roer.

Koffie met...
Koffie met... is een laagdrempelige reeks koffieochtenden, waar mensen elkaar ontmoeten en kennis delen.

Praktische informatie
Locatie: Bibliotheek Walburg Zwijndrecht
Datum en tijd: Woensdag 21 februari van 10.30 - 12.00 uur

Wanneer?
21 februari 2018 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Walburg
Locatie:
Norderstedtplein 8
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.