Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop perspectief tekenen

Workshop perspectief tekenen

Workshop perspectief tekenen

Hou je van tekenen? Kom dan op 22 februari naar de workshop perspectief tekenen in KunZt. Het maakt niet uit of je een beginner bent of een gevorderde tekenaar. De workshop wordt gegeven door Hans Brouwer. Hans is een gepensioneerde leraar tekenen, handvaardigheid en kunstgeschiedenis. Hij maakt tekeningen, illustraties, aquarellen en ontwerpt decors (o.a. voor de exposities in De Vergulde Swaen). 

De workshop is gratis en wordt gegeven op 22 februari, start om 15.00 uur. Aanmelden kan via: info@kunztzwijndrecht.nl

Wanneer?
22 februari 2018 van 15.00 tot 00.00 uur
Organisator
KunZt Zwijndrecht
info@kunztzwijndrecht.nl
Locatie:
Oude Raadhuis van Zwijndrecht, ingang zijde burgemeester de Bruïnelaan
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.