Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open Podium bij Kunzt

Open Podium bij Kunzt

Heb je een talent en zoek je een podium? Dan zit je goed bij KunZt!
KunZt organiseert vanaf 2018 maandelijks een Open Podium voor bijvoorbeeld zangers, kleine koren, dichters, muzikanten, kleinkunstenaars, singer-songwriters en comedians. Hier kun je op een laagdrempelige manier podiumervaring. Het eerste Open Podium vindt plaats op vrijdag 23 februari 2018.

Meedoen?
Schrijf je in via het online inschrijfformulier. Je vindt deze op www.kunztzwijndrecht.nl Stuur daarnaast ook een filmpje/opname door van jouw act. De deadline is 26 januari, 12.00 uur. Er is een aantal voorwaarden verbonden aan je deelname, dus lees die even goed door vóór je je opgeeft.

Heb je nog vragen? Kijk dan eens bij 'veel gestelde vragen'. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op via email.

Wanneer?
23 februari 2018 van 20.00 tot 22.00 uur
Organisator
KunZt Zwijndrecht
info@kunztzwijndrecht.nl
Locatie:
Raadhuisplein 1, ingang Burgemeester de Bruïnelaan
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.