Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Optreden schipperskoor in De IJsvogel

Optreden schipperskoor in De IJsvogel

Zaterdag 24 februari 2018 vanaf 14.30 uur kunt u weer komen genieten van een optreden van een koor. Dit keer treedt WY IJsselmonde voor u op. Wy IJsselmonde heeft al eens een succesvol optreden verzorgd in de IJsvogel en dat willen ze graag nog eens doen. Het koor bestaat uit een 25 tal enthousiaste dames. Kom kijken, luisteren en meezingen. Dansen mag natuurlijk ook.

Deze middag is mede mogelijk gemaakt door het activiteitenfonds van De IJsvogel. Onze dank gaat uit naar onze sponsoren. Wilt u ook eens een (kleine) donatie doen, dan kan dat. U mag uw gift overmaken op rekening NL80 INGB 0663 527 953 o.v.v. activiteitenfonds De IJsvogel`.

Wanneer?
24 februari 2018 van 14.30 tot 00.00 uur
Organisator
Brasserie de IJsvogel
078-6256043
Brasseriedeijsvogel@swinhovegroep.nl
Locatie:
IJsvogelplein 300
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.