Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

De gezelligste Quiz van Aafje

De gezelligste Quiz van Aafje

Al jaren is het een groot succes en ook in 2018 kunnen senioren deelnemen aan De gezelligste Quiz van Aafje. Deze quiz wordt gehouden in het Spektakel en is een hilarische strijd die geschikt is voor eigenlijk iedereen. Hier telt niet het IQ, maar het vermogen om op het goede moment het juiste antwoord op ‘weetjes’ uit uw geheugen naar boven te halen.

Deze middag is echter niet alleen goed om het brein scherp te houden, maar vooral een plek om veel te lachen. Ook het samenbrengen van buurtgenoten is een belangrijk doel van deze quiz. Samen ‘op zoek' naar de antwoorden.

Tijdens De gezelligste Quiz klinkt regelmatig ‘oh ja natuurlijk dat was het’, ‘ het lag op het puntje van mijn tong’, ‘zie je wel ik wist het’ als deelnemers net niet op de juiste antwoorden kunnen komen. Maar samen met teamleden lukt het vaak wel! Een hapje en drankje maken de middag compleet.

Een begrip
De gezelligste Quiz van Aafje, waarbij teams van drie tot zes personen in zes rondes vragen beantwoorden over alledaagse dingen, geschiedenis en herkenbare muziek, is al jaren een begrip in de Drechtsteden.

Toegang is voor Allemaal Aafje leden (inclusief 1 introducee) gratis. Bent u geen lid dan is de entree € 7,50 inclusief hapje en drankjes. Aanmelden kan tot 22 februari a.s. bij Aafje Klantenservice 088 8 233 233 (lokaal tarief) of op www.degezelligstequiz.nl bij ‘Meedoen’

Wanneer?
1 maart 2018 van 14.00 tot 16.00 uur
Organisator
Aafje
Locatie:
Spektakel aan het Norderstedtplein 10
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.