Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Inloopavond voor vragen aanslag gemeentelijke belastingen 2018

Inloopavond voor vragen aanslag gemeentelijke belastingen 2018

Op maandag 5 maart 2018 houden de gemeente en Gemeentebelastingen en Basisinformatie Drechtsteden (GBD) een inloopavond over gemeentelijke belastingen. Die avond zijn er in het gemeentehuis medewerkers van beide organisaties aanwezig. Zij geven u graag antwoord op uw vragen over de aanslag gemeentelijke belastingen 2018 die u pas heeft ontvangen. Ook helpen zij u bij het aanvragen van kwijtschelding. Voor vragen over de WOZ-waarde zijn taxateurs aanwezig.

U bent van harte welkom tussen 18.00 uur en 20.00 uur in het gemeentehuis. Neemt u alstublieft uw identiteitsbewijs en de aanslag mee. Als u vragen heeft en niet naar de inloopavond kunt komen, dan kunt u ook met de gemeente bellen. U bereikt de medewerkers tijdens kantooruren via 14 078.

Kijk voor meer informatie op de website. Daar staan ook filmpjes die helder uitleggen hoe OZB-tarieven worden berekend,
hoe WOZ-waardes van woningen tot stand komen en hoe u bezwaar kunt maken.

Wanneer?
5 maart 2018 van 18.00 tot 20.00 uur
Organisator
Gemeente Zwijndrecht
Locatie:
in het gemeentehuis, Raadhuisplein 3
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.