Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Boekenweek 2018 met Kees Voorbij

Boekenweek 2018 met Kees Voorbij

Natuur in boeken en films
Van zaterdag 10 tot en met zondag 18 maart is het Boekenweek. Het thema dit jaar is de natuur. Daarom hebben wij Kees Voorbij uitgenodigd om aan de hand van fragmenten uit boeken en films dieper op dit thema in te gaan. Welke auteurs zijn beroemd om hun natuurbeschrijvingen? Op welke manieren kan je dit thema in een boek of in een film verwerken? Wat vinden schrijvers toch in de natuur? Kom luisteren naar het boeiende verhaal van Kees Voorbij over al die schrijvers die zich hebben laten inspireren door landschappen, natuur en dieren. Voor iedereen die op zoek is naar inspriatie of die het leuk vindt om iets meer te weten te komen over het thema van de Boekenweek van dit jaar: je bent van harte welkom op deze boeiende avond. Toegang gratis, opgeven via de website.

Over Kees Voorbij
Kees Voorbij studeerde Moderne Letterkunde in Amsterdam en werkte lange tijd als docent Nederlands. Hij interviewt regelmatig bekende auteurs, begeleidt het opzetten van leesgroepen en geeft lezingen voor uiteenlopende doelgroepen. Vanuit Stichting DordtLiterair maakt hij zich sterk voor literaire activiteiten in de regio Dordrecht.

Kosten: gratis, wel aanmelden. Tickets zijn te verkrijgen via de website

Wanneer?
15 maart 2018 van 20.00 tot 21.30 uur
Organisator
Bibliotheek Walburg
Locatie:
Norderstedtplein 8
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.