Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Verkiezingsavond gemeentehuis

Verkiezingsavond gemeentehuis

Vandaag kunnen belangstellenden de verkiezingsavond meemaken in het gemeentehuist. Iedereen is van harte welkom om samen met het gemeentebestuur te wachten op de voorlopige uitslag.

Gastheer is Victor Deconinck die de avond presenteert samen met burgemeester Dominic Schrijer. Hij gaat in gesprek met raadsleden en andere aanwezigen en analyseert de tussentijdse uitslagen. Ook is er een sidekick die de social media op de voet volgt. Uiteraard is het mogelijk de landelijke verslaglegging van de NOS te volgen. Tussen 23.00 en 24.00 uur maakt burgemeester Schrijer de voorlopige definitieve uitslag bekend.

Online en op radio
De uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen is ook te volgen via www.zwijndrecht.nl/verkiezingen.
RTV Atos zendt vanuit het gemeentehuis de verkiezingsavond rechtstreeks uit op radio.

Wanneer?
Van 21 maart 2018 20.30 uur tot 22 maart 2018 00.00 uur
Locatie:
in het gemeentehuis, Raadhuisplein 3
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.