Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Nick Ibiza & TopSpin Open

Nick Ibiza & TopSpin Open

Het Open tennistoernooi voor KNLTB leden én niet leden. Tijdens het toernooi wordt er op het hoogste niveau gespeeld Categorie 1. Met een grote prijzenpot. Toernooileiding ligt in handen van Nick de Stigter. Meer informatie via de website.

Wanneer?
Van 24 maart 2018 18.30 uur tot 2 april 2018 22.45 uur
Locatie:
TopSpin Centre, Winkelhaak 11
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.