Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Tentoonstelling: URBEX

Tentoonstelling: URBEX

11 maart is de opening van de nieuwe tentoonstelling: "URBEX,  LEAVE NOTHING BUT FOOTSTEPS, TAKE NOTHING BUT PICTURES"

Wat valt er te zien op de expositie Urbex
Verlaten huizen met afgebladderde gevels en klimop door ramen. Elk gebouw vertelt een eigen verhaal! En om het vastleggen op beeld van dit verhaal draait het bij 'Urbex" oftewel urban exploring. Letterlijk betekent deze Engelse term 'het onderzoeken van het urbane (stedelijke)', maar kan zich natuurlijk net zo goed afspelen op het platteland.

De nieuwe expositie van KunZt staat in het teken van het bezoeken en fotograferen van omgevingen en gebouwen, die doorgaans niet voor publiek toegankelijk zijn. "URBEX" laat naast werken van Maurice de Man en Arko van Pel ook foto's zien van de Fotoclub Zwijndrecht. Deze heeft vorig jaar het voormalig fabrieksterrein van Loveld gefotografeerd, terwijl twee leden, Marijke Bottema en Fred van Turenhout, ook zijn gegrepen door het Urbex-virus.

De expositie is mede tot stand gekomen door samenwerking van Fotoclub Zwijndrecht, fotograaf Mark Isarin, KunZt en jongerenwerk Diverz.

U kunt de tentoonstelling tot en met 8 april bezoeken op woensdag, donderdag, vrijdag en zondag tussen 13.30 uur en 16.30 uur. Op feestdagen zijn wij gesloten. U vindt de expositieruimte KunZt in het Oude Raadhuis, Raadhuisplein 1. De ingang zit aan de Burgemeester de Bruïnelaan.

Wanneer?
Van 14 maart 2018 13.30 uur tot 8 april 2018 16.30 uur
Organisator
KunZt Zwijndrecht
info@kunztzwijndrecht.nl
Locatie:
Oude Raadhuis, Raadhuisplein 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.