Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Opening tentoonstelling Rince de Jong - Wie wij zijn

Opening tentoonstelling Rince de Jong - Wie wij zijn

De tentoonstelling is te zien van 17 februari tot met 3 mei en wordt geopend op 17 februari in aanwezigheid van kunstenaar Rince de Jong. (Mocht u daarbij willen zijn, meldt u zich dan aan via email. De opening is van 16:00 - 18:00 uur en gratis te bezoeken)

De overzichtstentoonstelling Wie wij zijn
De overzichtstentoonstelling Wie wij zijn brengt drie projecten van fotografe en videokunstenares Rince de Jong (Rotterdam, 1970) bijeen. Het oeuvre van De Jong heeft zich ontwikkeld doordat zij zich letterlijk onderdompelt in de wereld van haar onderwerpen. De kunstenares werkte achtereenvolgend parttime in de bejaardenzorg, een kinderdagverblijf en als begeleider van mensen met een verstandelijke beperking. Door deel te worden van de dagelijkse routines en omgeving van haar modellen heeft De Jong een oeuvre opgebouwd dat liefdevol, puur, eerlijk en direct is. Meer informatie vindt u op de website.


Openingstijden
Donderdag t/m zaterdag: 11:00-17:00 uur
Ook geopend op afspraak.
Galerie en collectie zijn gratis toegankelijk.

Wanneer?
Van 17 februari 2018 16.00 uur tot 3 mei 2018 18.00 uur
Organisator
Bergarde Galleries
info@bergarde.com
Locatie:
Het Buitenland 1 Heerjansdam
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.