Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open dag Pietermankerk

Open dag Pietermankerk

Vandaag opent het Pietermankerkje zijn deuren, zodat iedereen het pittoreske kerkje kan bezichtigen.

‘De open dagen organiseren wij om de inwoners van de Zwijndrechtse Waard met de kerkjes kennis te laten maken om hun belangstelling levendig te houden’, zegt Jaap Boer, voorzitter van de Stichting tot behoud van de Pietermankerk.

“Op onze open dag exposeert fotograaf Theo de Jong met een interessante selectie uit zijn werk. Hij is een gewaardeerd lid van Fotoclub Zwijndrecht en fotografeert in zwart-wit. Dat zijn op het eerste gezicht geen vrolijke beelden, maar zodra u langer kijkt, dringt de schoonheid zich op. Zo vormt Theo’s stijl een levendige tegenstelling in zichzelf.

Verder kunnen bezoekers boeiende naslagwerken over het Pietermankerkje inkijken en zijn er fraaie foto’s van het kerkje te koop”, licht Jaap toe.

Orgelvirtuoos Marc de Wit zal de open dag muzikaal omlijsten, maar de precieze invulling blijft nog een verrassing.

De toegang is gratis, al kunt u altijd een gift in de offerblokken deponeren.

Wanneer?
2 juni 2018 van 12.00 tot 16.00 uur
Organisator
Stichting tot behoud van de Pietermankerk
Locatie:
Burgemeester Pijl Hogeweglaan 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.