Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met... Stef den Ridder

Koffie met... Stef den Ridder

Neuzencollege voor volwassenen, interessante weetjes over ruiken, geuren en neuzen in de dierenwereld
Stef den Ridder, wetenschappelijk illustratrice en auteur, geeft naar aanleiding van haar (kinder)boek Stefs Grote Neuzenboek een heus Neuzencollege in de bibliotheek. Aan de hand van de gedetailleerde natuurtekeningen van Stef en een aantal spannende objecten kom je van alles te weten over ruiken, geuren en neuzen in het dierenrijk. Vooral dieren uit Nederland en Europa komen aan bod. Hoe goed kennen we de dieren in onze omgeving eigenlijk en waarvoor gebruiken zij hun neus? Waarom zetten ze bepaalde luchtjes af? Het neuzencollege is een speciale editie voor volwassenen. Benieuwd naar de dierenneuzen of denk je alles al te weten en kom je dit even haarfijn checken tijdens het college, dan zien we je graag op deze Koffie met...

Na afloop van het neuzencollege bestaat er de gelegenheid om Stefs Grote Neuzenboek te kopen en te laten signeren. Daarnaast is er na afloop ook nog een Geurquiz! En de beste neus wint vervolgens ook nog een kleinigheidje.

Praktische informatie
Locatie: Bibliotheek Walburg
Datum en tijd: woensdag 5 september van 10.30 tot 12.00 uur
Toegang: gratis
Voor wie: volwassenen

Afbeelding: Voorkant van het Grote Neuzenboek van Stef den Ridder

Wanneer?
5 september 2018 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Walburg
Locatie:
Norderstedtplein 8
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.