Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kennis maken met bridgen in Kubiek

Kennis maken met bridgen in Kubiek

Heeft u het goede voornemen om uw hersenen te trainen of  getraind te houden, kom dan op 6 en 13 september bridgen in wijkcentrum Kubiek bij Bridgeclub 85. 

Wij spelen op donderdagavond van 19:15 tot 22:30 in wijkcentrum  Kubiek. Er wordt gespeeld in competitieverband, maar ontspanning is ook een heel belangrijke factor, want na de speelavond vinden de leden elkaar terug aan de gezellige bar van “KUBIEK” om wat te praten of  na te kaarten.

Heeft u interesse om kennis te maken met onze club, dan bent u van harte welkom om vrijblijvend mee te bridgen op 6 en 13 september. Wilt u hiervan gebruik maken, meld u dan even aan bij de secretaris of bij wijkcentrum Kubiek. Wilt u daarna lid  worden dan bent u van harte welkom. 

Telefoon secretaris, Nol Bravenboer: 078-6121135 of 06-22717264 
Telefoon “Wijkcentrum Kubiek : 078-6126364

Wanneer?
6 september 2018 van 19.15 tot 22.30 uur
Organisator
Wijkcentrum Kubiek
Locatie:
Zwaluwstraat 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.