Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kinderkleedjesmarkt Winkelplein Kort Ambacht

Kinderkleedjesmarkt Winkelplein Kort Ambacht

Op zaterdag 8 september van 10:00 tot 16:00 uur organiseren de winkeliers van Winkelplein Kort Ambacht weer de grootste gratis kinderkleedjesmarkt van Zwijndrecht en omstreken. Bij het neerleggen van de kleedjes moeten kinderen opletten dat ze geen kleedje neerleggen voor de ingang van winkels of horeca.

Kinderen mogen gratis hun spulletjes verkopen, muziek maken of een theatervoorstelling geven, op hun eigen meegebrachte kleedje. (Aanmelden is wel noodzakelijk om zeker te zijn van een plekje) maar ze mogen daarbij geen geluidversterkende apparatuur gebruiken.

De kinderkleedjesmarkt is bedoeld voor kinderen die (tweedehands) spullen willen verkopen.

Gratis aanmelden voor de kinderkleedjesmarkt kan bij Sisters of Taartshoppie Zwijndrecht op Winkelplein Kort Ambacht

Wanneer?
8 september 2018 van 10.00 tot 16.00 uur
Organisator
de winkeliers van Winkelplein Kort Ambacht
Locatie:
Winkelplein Kort Ambacht, Kort Ambachtlaan
Gerelateerde wijken:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.