Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Het Buitenfestijn

Het Buitenfestijn

Kom jij op zaterdag 15 september ook naar het Buitenfestijn? Dit is de open dag van de Gemeentewerf. Met leuke activiteiten voor groot en klein kan iedereen meer te weten te komen over de werkzaamheden van de gemeente en haar partners in de openbare ruimte. Het is niet alleen een leerzame dag, maar vooral een hele leuke!

Ga op de foto met alpaca's, klim in de boom, krijg gratis groen voor in de tuin, beantwoord vragen met een spelkaart, leer alles over riolen en gemalen, eet poffertjes, spring op het springkussen en nog veel meer!

De Gemeentewerf is gemakkelijk per fiets of met de auto bereikbaar. Er is stallings- en parkeergelegenheid op de Gemeentewerf. De auto kun je ook parkeren op het parkeerterrein Winkelhaak.

Wanneer?
15 september 2018 van 10.00 tot 16.00 uur
Organisator
Gemeente Zwijndrecht
Locatie:
op de Gemeentewerf
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.