Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kerkproeverij - Welkom in de kerk

Kerkproeverij - Welkom in de kerk

Campagne Kerkproeverij nodigt mensen uit
De kerk proeven, kan dat? Dat is misschien uw eerste gedachte bij het woord Kerkproeverij. Bij proeverij denk je aan eten en drinken, maar aan de kerk? Toch is dat de gedachte achter de campagne die mensen uitnodigt om de drempel van de kerk over te stappen. Gewone kerkgangers die in hun omgeving iemand zoeken om die zondag mee te nemen naar de kerk. Een buur, een kennis, een vriend die niet (meer) naar de kerk gaat, misschien u wel! En dat vanuit de gedachte om eens iemand mee te nemen naar een plek die voor haar of hem belangrijk is, in de hoop dat de ander er inspiratie opdoet.

In onze regio doet de Maranathakerk in Zwijndrecht mee aan de campagne Kerkproeverij. Wees dus niet verbaasd als iemand u uitnodigt om mee te gaan op zondag 16 september. Fijn als u toehapt, misschien smaakt het naar meer! Ook zonder persoonlijke uitnodiging bent u van harte welkom. Kom eens kijken en proeven.

De diensten beginnen om 9:30 en 16:30 uur.

Wanneer?
16 september 2018 van 09.30 tot 00.00 uur
Organisator
GKv Zwijndrecht
Locatie:
Maranathakerk, Koninginneweg 1A
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.