Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met... Kees Popijus en Maarten Vliegenthart

Koffie met... Kees Popijus en Maarten Vliegenthart

Herinneringen aan Zwijndrecht in de jaren vijftig
In het boek Zwijndrecht, herinneringen halen drie oud-inwoners van Zwijndrecht herinneringen op aan hun jeugd. Het boek geeft een goed inzicht in hoe de jeugd van toen zo vlak na de Tweede Wereldoorlog opgroeide. De drie auteurs hebben hun jeugd in Zwijndrecht doorgebracht en zijn daar later ook alle drie uit vertrokken. Met een zekere weemoed denken zij terug aan hun geboorteplaats. Na een korte inleiding van Kees Popijus zal een van de auteurs, Maarten Vliegenthart, deze ochtend vertellen over zijn bijdrage aan het boek. Hij groeide op in de omgeving van de Ringdijk nabij het Maasplein en neemt ons mee naar die plek in de tijd van voor de dijkverzwaring.

Praktische informatie
Locatie: Bibliotheek Zwijndrecht
Datum en tijd: woensdag 19 september van 10.30 tot 12.00 uur
Toegang: gratis | aanmelden niet nodig

Wanneer?
19 september 2018 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Walburg
Locatie:
Norderstedtplein 8
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.