Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Wijkspreekuur Walburg in de Steenen Kamer

Wijkspreekuur Walburg in de Steenen Kamer

Vandaag zijn de bewoners van de wijken Centrum en Walburg weer van harte welkom in de Steenen Kamer voor het maandelijkse vragenuurtje. Wethouder Jacqueline van Dongen is dan aanwezig om met bewoners in gesprek te gaan. Het spreekuur is van 10.00 uur tot 11.00 uur. Een afspraak maken is niet nodig.

Wanneer?
19 september 2018 van 10.00 tot 11.00 uur
Locatie:
in de Steenen Kamer, Stenenkamer 34
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.